Politica de livrare si retur

Zona de livrare este Constanta, atat in oras cat si in localitatile din judetul constanta iar livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 200 lei (valoare cu TVA), iar pentru comenzi sub 200 costul livrarii este de 20 ron in limita a 100 km.

Pentru comenzi in afara razei de deservire prezentate anterior, se pot face livrari in conditiile facturarii costurior suplimentare de transport. Acest cost va va fi comunicat spre acceptare la confirmarea comenzii.

Livrarea se face in termen de maxim 24 ore pentru orasul Constanta, iar pentru localitatile limitrofe in maxim 48 ore din momentul confirmarii comenzii.

Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului, sunt transportate in conditii optime si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la receptionarea acestora de catre Dvs. Produsele sunt livrate impreuna cu factura fiscala sau bonul fiscal.

In cazul in care clientul nu poate fi gasit la locul si data stabilita pentru livrare, comanda va fi pastrata pentru 24 ore. Dupa acest interval comanda va fi anulata.

Returul produselor se poate face in termen de sapte zile de la data receptionarii produselor, in ambalajul original, nedeteriorat sau deschis.

Daca returul este facut din pricina unei probleme de calitate, transportul va fi suportat de catre Hermes Optim Business SRL, iar in cazul in care returul produselor se va efectua din alte cauze, acesta va fi suportat de catre client