Termeni si conditii

Hermesdistribution.ro este administrat de SC HERMES OPTIM BUSINESS SRL din Constanta. Ne rezervam drepturile de a modifica termenii si conditiile fara o notificare in acest sens, in functie de politica companiei si de piata actuala. In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile, va rugam sa parasiti indata acest website.

Magazinul nostru online cuprinde o serie de informatii legale, cum ar fi POLITICA COOKIES SAU POLITICA DE CONFIDENTIALITATE, paginile pe care va rugam sa le cititi iar in cazul in care nu sunteti de acord cu ele, va rugam sa parasiti acest magazin online.

Imaginile de pe site sunt cu titlu de prezentare, ambalajele putand fi diferite in functie de modificarile pe care partenerii nostri le pot face. Avand un stoc foare mare de produse, Hermesdistribution.ro nu poate actualiza in permanenta imaginile sau stocurile produselor, asadar vom livra comenzile in functie de stocul nostru. Exista posibilitatea ca un produs sa nu mai fie in stocul nostru din depozit insa el sa fie prezent online. Facem in permanenta eforturi pentru a actualiza magazinul nostru online, insa uneori nu putem mentine acuratetea 100%. In cazul in care ati primit un produs si nu sunteti multumit de calitatea sa, il puteti returna sau puteti sa nu il acceptati.